Værksteder

Michael Andersen er et kendt bornholmsk keramikværksted, som blev etableret i 1890 og fungerer stadig.

Bangholm

Christian Bruun

Dagnæs

Fruelund Keramik

Knabstrup Keramik (1897-1988). Det traditionsrige Knabstrup Keramik blev etableret i 1897 og måtte lukke i 1988. I 2017 blev Knabstrup Keramik relanceret. Blandt andet er tilknyttet en række anerkendte danske keramikere og designere, som f.eks. Peter Svarrer, Tina Marie Bentsen og Leise Dich Abrahamsen.

Kähler Design. Stor kendt dansk keramikfabrik fra 1839. Har en lang historie med en lang række anerkendte kunstnere så som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøi and Kai Nielsen. Blev solgt til Rosendahl i 2016. Har i dag serieproduktion af skåle, tallerkener,

Palshus eksisterede fra 1949-1972 og baserede sig på Saxbos succes. Palshus lå stilmæssigt tæt op ad Saxbo, men kvaliteten og særligt priserne var væsentligt lavere.

Saxbo er mest anerkendt, men hvor Palshus har lavet mange fine ting i en overkommelig prisklasse. Saxbo blev grundlagt i 1929 af Gunnar Nylund og Natalie Krebs, men efter kun et år rejste Gunnar Nylund til Sverige og Natalie Krebs overtog værkstedet og ansatte. I 1932 blev den fremragende keramiker Eva Stæhr Nielsen ansat. Hendes funktionalistiske og enkle former parret med Natalie Krebs spændende glasurer gjorde Saxbo berømt.

Søholm.